Sterrenhemel

Xclusv Car Customizing maakt sterrenhemel mogelijk in iedere auto. de luxe van een Rolls Royce beleven maar je auto is van een ander merk? dan heeft Xclusv een voordelige oplossing voor je. Rolls-Royce is het merk met de duurst geproduceerde optie’s. Alleen de sterrenhemel kost al tienduizenden euro`s. Om toch deze luxe uitstraling te krijgen in je eigen auto hebben wij de Rolls Royce sterrenhemel nagebootst, alleen een stuk beter! De sterrenhemels zijn in elke kleur in te stellen makkelijk bedienbaar via een app op je telefoon of indien gewenst een afstandsbediening. De Sterrenhemel is tevens in helderheid aan te passen en heeft een optie om een twinkelend effect aan te zetten. Dit maakt de sterrenhemel nog specialer! De prijzen beginnen vanaf €600 en je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Hoogwaardige materialen samen met ervaren vakmensen zorgt voor de beste kwaliteit. Bij Xclusv zie je niet eens dat er aan het interieur is gezeten, alles word netjes gemonteerd in originele staat!
Custom

Onze sterrenhemels zijn puur handwerk. elke ster word met de hand in het hemel verwerkt. Bij het plaatsen van de sterren wordt extra aandacht besteed aan het afwerken van de ster, wat er voor zorgt dat iedere ster uniek is. Wij maken het patroon en de style naar jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld je naam of initialen in het plafon? Geen probleem!

Vallende sterren

Soms is de kans niet zo groot een vallende ster te zien. Op een wens die uit komt hoef je niet te rekenen. Wij laten je wensen elke dag uit komen. Onze sterrenhemels kunnen we voorzien van meerdere vallende sterren. Lang, kort, kris kras alles is mogelijk. UNIEK! en romantisch.